Yes, hij zit!

Voor mij was het moment daar. Als chronische zieke kwam ik iets eerder dan de rest van mijn leeftijds genoten aan de beurt.
Eerlijk is eerlijk ik was toch een beetje zenuwachtig. Blijft voor mij altijd spannend hoe de Lupus gaat reageren en of ik nu ook daadwerkelijk antistoffen ga aanmaken.

Gelukkig viel de prik echt heel erg mee. Ik voelde in, tegenstelling tot de griepprik, helemaal niks van het prikje. Na een kwartier mag je, als je je goed voelt, weer naar huis. Paar uur later alleen beetje zere arm en lichte hoofdpijn. Is voor iedereen anders natuurlijk. Maar als dit het bij mij is, nou daar daar teken ik voor! 😊🌸

Hoewel ik al ruim 20 jaar lupus heb, en echt een hoop heb meegemaakt. probeer ik waar ik kan van de dingen in het leven te genieten. Meestal sta ik er ook niet zo bij stil dat ik chronische ziek ben. Maar vandaag werd ik daar wel weer even op gewezen. Confronterend maar het hoort wel al heel lang bij mij. Gelukkig gaat het al poosje goed. 🤞

Dus lieve Lupus hou je koest en laat je niet gek maken door het vaccin. Ik heb namelijk heel veel zin om morgen vroeg weer heerlijk hard te lopen.

So be kind to me! 🍀🤞