Moments we live for

Throwback thursday………

Vanmorgen was ik weer earlybird on the road en heb heerlijk 8 km hardgelopen. Weet niet precies waarom maar de halve marathon van Amsterdam popte op in mijn hoofd.

Misschien is het mijn blog, die binnenkort op mijnhardloopschoen.nl komt. Of de inspirerende gesprekken met Chantal van Lecker Design die bij dit moment aanwezig was. Of de lieve berichtjes van een aantal volgers.

Een ding weet ik zeker, het blijft iets bijzonders om zo een loop te doen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor het goede doel. Geeft een dankbaar gevoel en zorgt voor bepaalde motivatie en focus. Mede door deze ervaring en de emotie die ik daarbij voel, heb ik besloten dat ik dit volgend jaar heel graag nog eens over wil doen. Alleen dan voor @runforkika halve marathon op de Veluwe. Zo blijft ook mijn halve marathon 2021 in Amsterdam speciaal.

Inmiddels heb ik ontdekt en bij jullie gezien wat de kracht is van samen lopen is. Daarom zou ik het super leuk vinden om dit met een groepje hardlopers te doen.

Dus bij deze! Durf en wil jij deze mooie uitdaging met mij aangaan, stuur mij dan een berichtje. Een gevoel van samen is het leuker.

Maak er een mooie donderdag van