De Run for Kika (halve) Marathon

Vorig jaar liep voor #rentegenkanker de halve marathon van Amsterdam. Een loop waar ik een bijzonder gevoel aan over heb gehouden en met trots op terugkijk. Daarom heb ik besloten om elk jaar voor het goede doel een loop te doen.

Op dit moment ben ik aan het trainen voor de Run for Kika halve marathon op de Veluwe. Zondag 3 april sta ik daar aan de start met Robbie Stoker, Ronald de Boer en Rob Theunissen. Allemaal hardlopers die ik via de socials of VirtueelNL heb leren kennen. Three men and a Lady.

Zo fijn om te zien dat al veel mensen mij gesteund hebben met een mooie donatie. Daarom vind ik het ook leuk om de trainingen te delen. Voor de eerste echte training zocht ik de Schoorlse Duinen op. Wat een prachtig gebied is dat. Niet alleen om hard te lopen maar ook om te wandelen of te fietsen. Is echt genieten hoor.

Tijdens het lopen besef ik me goed dat vele van ons dierbare hebben verloren aan die verschrikkelijke ziekte (kinder) kanker. Hoe belangrijk het is dat er onderzoek wordt gedaan naar genezing van kanker. Gelukkig zijn er ook dierbare die het hebben overleefd. Mede daardoor loop ik zondag 3 april op de Veluwe mee met Kika. Voor mij een manier om een bijdrage te leveren aan onderzoek tegen kanker.

Heel fijn ook om dit te kunnen doen in combinatie met mijn liefde voor hardlopen. Bovendien geeft het ook extra motivatie om te blijven lopen. Ik heb een doel een bepaalde focus die er voor zorgt dat ik elke training ook echt loop. Tuurlijk sla ik als het echt niet anders kan een keer over maar dan verplaatsen we het wel. #nevernotrunning.

Inmiddels ben ik volop bezig met het bedenken van leuke sponsoracties. Een mooie manier om iedereen te bedanken en andere te motiveren om Kika en mij te steunen bij het ophalen van geld voor onderzoek en genezing. Op naar de volgende training en leuke sponsoracties. Elke dinsdag geeft ik hierover een update.

Op naar de volgende training!

I