Onverwachts een nachtje Van der Valk

Het leven is soms best een wervelstorm. We gaan maar door en gunnen onszelf geen moment van rust. Dan beland je door een verlaat kerstcadeautje een nachtje bij Van der Valk hier in Haarlem. Een cadeautje dat was het zeker. Zomaar een moment van me myself and I.

In alle rust gewerkt en genoten van het heerlijke driegangenmenu. Eindelijk weer eens een boek gepakt, begonnen met lezen en er helemaal in verdwenen. Als toetje een warm bubbelbad om vervolgens rozig in bed te stappen en vanmorgen fris en fruitig vol positieve energie aan deze dag begonnen. .

Ja dat “hollen” daar ben ik goed in. Het stilstaan en de rust pakken om echt de stilte in mezelf te zoeken doe ik veel te weinig. Terwijl juist die rust en stilte voor nieuwe inzichten en inspiratie zorgt. Weer nieuwe energie geven. Maakt dat ik weer groei als mens en ondernemer bovendien een andere manier van rust opzoeken dan hardlopen .

Van der Valk is natuurlijk wel een extraatje maar heeft me wel doen beseffen dat ik dit thuis ook voor mezelf kan creëren. Kwestie van het mezelf gunnen en prioriteiten stellen. Weet niet op wat voor manier maar dit ga ik vaker doen.

Echt een aanrader en lief cadeautje om te krijgen of geven…..