Met VirtueelNL Rondrennen in Gouda

Sindskort ben ik Ambassadeur voor #virtueelnl. VirtueelNL was de eerste organisatie met virtuele races in Nederland. Elke maand zijn er meerdere nieuwe races beschikbaar. Elke maand kun je dus een keer de ster zijn op #medalmonday.

Trots was ik toen ik hoorde dat ik hiervoor was uitgekozen. Zo fijn om ook op deze manier andere en mezelf te motiveren om te blijven bewegen. Dus hoe leuk dat we elkaar nu echt gingen ontmoeten. Eerlijk gezegd ook wel heel spannend hoor. Je kent elkaar wel van de socials maar je weet niet hoe iemand in het echt is.

Grappige was dat iedereen in het echt nog zoveel leuker is. Zo bizar dat we allemaal dezelfde hardloop tik hebben met het registeren van onze meters. Elke gelopen kilometer werd dan ook geregistreerd. We moesten er zelf ook erg om lachen. Ja beetje zelfspot hoort erbij hoor.

Zondag is eigenlijk mijn duurloop dag. Alleen na 8km rondrennen in Gouda, waarbij we regelmatig stilstonden voor wat foto’s gaat je niet in de koude kleren zitten. Door het stil sloeg de kou op je lichaam, waardoor alles een beetje stram werd. Dus thuis alleen een warme douche gepakt en heerlijk op de bank gesproken. Maandag pakken we het schema weer.

Al met al een middag om zeker nog een keer snel over te doen. Wat een positieve energie en motivatie. Dat doet een mens goed. Zeker in deze tijd waarbij alles zo anders is en alle loopjes weer worden afgelast. Ja hiervoor gooi ik met alle liefde mijn hardloopschema een keer aan de kant. Wat echt een top dag.