Goedemorgen maandag

Nieuwe week, kansen, doelen en plannen. Daarom de week meteen goede begonnen met een earlybird run van 10km. Veilig met de lichtjes natuurlijk.

Tijdens het lopen denk ik: “jeetje wat vliegt januari tegen alle verwachtingen in voorbij”. Net als afgelopen week. Een week met mooie verrassingen, inspirerende online bijeenkomst van RunforKika en brainstormen over Inspired by Maggie. Uiteraard ook werken, runs en rust.

En als kers op de taart een fotoshoot met de Ambassadeurs van VirtueelNL. Een super fijne manier om de week mee af te sluiten en met die positieve energie aan de uitdagingen van deze nieuwe week te beginnen.

Ja ook mijn prinsessenspul komt vanmiddag weer aanwaaien. Ben benieuwd wat ik deze week met ze mee ga maken. In mijn blog Momlife kunnen jullie daar aankomende zondag alles overlezen. Nu al binnenpret!

Welke uitdagingen staan jullie deze week te wachten?

Enjoy Monday and keep smiling