Word jij ook Shirt sponsor

Hier weer een update van mijn sponsoractie voor de Runforkika marathon op de Veluwe.

Allereerst wil ik iedereen bedanken die mijn actie voor Run for Kika al heeft gesponsord. Daardoor staat de teller inmiddels al op 724 euro van het minimale streefbedrag van 950 euro. Ben ik echt heel blij mee. Zo mooi om te zien dat tussen de sponsors veel mensen zitten die mij vorig jaar bij de halve marathon voor #rentegenkanker ook hebben gesteund en gedoneerd.

Om jullie en de andere sponsors hiervoor te bedanken heb ik besloten om jullie 3 april mee te nemen op avontuur. Dit doe ik door jullie namen op mijn wedstrijdshirt te drukken. Uiteraard met jullie goed vinden. Zo lopen jullie gezellig de halve marathon met mij mee.

Wisten jullie dat per jaar ruim 600 kinderen in Nederland kanker krijgen? Op dit moment geneest 81% van alle kinderen. Het streven van Kika is om dit te verhogen naar 100%. Daarom is jullie steun hard nodig. Met jullie donaties kan weten wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker worden gedaan en hopelijk het streven van 100% genezing worden behaald. Sponsor mij en help Kika met de financiering van belangrijk onderzoek naar kinderkanker. Kika en ik zijn jullie heel erg dankbaar. Alle beetjes helpen groot of klein.

Niet vergeten he. Doneer je 10 euro of meer dan komt jouw naam op mijn wedstrijd. En loop je de halve marathon, 3 april op de Veluwe gezellig met mij mee.

https://www.runforkikamarathon.nl/maggie-walker-three-men….

Alvast dank voor jullie donaties.

Liefs Maggie