Ondernemers

Door mijn werk als adviseur op een ondernemersdesk ben ik dagelijks in gesprek met verschillende soorten ondernemers. De afgelopen jaren daardoor zoveel leuke, gekke, bijzondere en interessante gesprekken gehad. Hierdoor ben ik gaan beseffen hoeveel ondernemers eigenlijk niet echt zichtbaar zijn maar wel een mooi product of dienst in de markt zetten. Hoeveel ondernemers zo druk met ondernemen zijn en niet meer echt naar de structuur van hun onderneming kijken of hoe ze in de markt staan.

Met Inspired by Maggie geef ik startende de ondernemers of ondernemers die een boost kunnen gebruiken de kans om weer eens na te denken over hun bedrijf, en waar hun onderneming voor staat. Dit doe ik door op locatie de ondernemer te interviewen nadat ik hun product of dienst heb ervaren. Niet onbelangrijk er ook door geïnspireerd ben geraakt. Met toestemming van de ondernemer schrijf ik een artikel en plaats deze op de social media kanalen.

Hiermee zet ik de ondernemer op een zakelijke toch ook speelse manier in het zonnetje. Hoe mooi om daarmee mensen te inspireren en ook te zorgen voor verbindingen tussen ondernemers.

Dus ben je net gestart als ondernemer, wil je weer eens nadenken over jouw onderneming of vind je het leuk om met mij in gesprek te gaan. Ga dan de uitdaging aan en stuur een mail naar contact@inspired-by-maggie.nl. Of vul het contactformulier in. 

Gewoon doen! Dan neem ik contact met je op!

Groet,

Maggie

 

Laat je inspireren

Zeg nooit nooit!!

Als je mij ergens niet zomaar naar binnen krijgt dan is het wel het kamertje van de psycholoog of maatschappelijk werker.  Daar krijg ik echt

Lees Meer »