Running Walker Girl

Al heel vroeg was ik dol op sporten. Uren kon ik gekluisterd aan de buis naar Wimbeldon, Roland Garros of de Olympische spelen kijken. Ik waande mezelf zelfs een tijdje ook Steffie Graf. Mijn ouders werden gek van het balletje tegen de muur.  Gym was dan ook een vak waar ik heel blij van werd. Heerlijk vond ik het dat rondrennen in de gymzaal en meedoen aan al die verschillende schooltoernooien.

En dan win je als 13 jarige, van alle brugklassers, de vijf kilometer van de Gaasperplas loop. De emotie maar ook de kracht en energie die toen naar boven kwamen gaven mij een gevoel van: “Maggie je kan de hele wereld aan. Op dat moment is ook mijn liefde voor hardlopen ontstaan. Ondanks alle worstelingen, frustaties en blessures is de liefde ook nooit meer weggegaan. Ik heet niet voor niets Maggie Walker.

Mijn blog zie ik dan ook als een mooie kan om mijn ervaringen op gebied van hardlopen, en alles wat daarbij komt kijken met jullie te delen. Vanaf 1 juli ga ik dan ook op tour door hele land en neem ik jullie mee in mijn road to de halve Marathon van Amsterdam.

Wie weet raak je geïnspireerd door mijn avonturen en leuke tips.

Moments we live for

Throwback thursday……… Vanmorgen was ik weer earlybird on the road en heb heerlijk 8 km hardgelopen. Weet niet precies waarom maar de halve marathon van

Lees Meer »

Mijn Polar Vantage M

Mijn Polar Vantage M Paar weken geleden heb ik de Polar Vantage M gekocht. Ik heb toen beloofd dat ik jullie uitgebreid zou vertellen wat mijn ervaringen

Lees Meer »

Op stap met Velsen City local

1 Nationaal Park Zuid Kennemerland Een van de meest magische plekjes in Velsen vind ik Nationaal Park Zuid Kennemerland. De ingang van het park (bij De Heerenduinen)

Lees Meer »